94% dintre clienti ar recomanda acoperisurile Lindab

Satisfactia clientilor joaca un rol crucial in succesul oricarei afaceri si in dezvoltarea unei bune reputatii in piata. Deopotriva, viitorii clienti au de castigat daca brandului ii pasa si deruleaza chestionare pe actualii clienti.

De 11 ani adresam clientilor care cumpara acoperisuri de la Lindab o serie de intrebari, care sa ne ajute sa ne imbunatatim activitatea, produsele si serviciile de astazi. In urma studiului desfasurat in fiecare an, confirmam profilul clientului, aflam ce i-a determinat sa achizitioneze acoperis Lindab, ce situatii au intampinat in timpul montajului si dupa finalizarea acestuia, realitatea din teren legata de livrare si multe alte informatii importante.
La cel mai recent studiu au participat clientii care au cumparat acoperisuri Lindab in 2023 si se afla in baza de date Lindab.

Concluzia este clara 94% dintre clienti ne-ar recomanda si altora.
Vrei sa citesti ce spun clientii despre Lindab? Verifica aici – https://www.lindab.ro/despre-lindab/bine-de-stiut/ce-spun-clientii/
Vrei sa vezi cum arata acoperisurile Lindab? Verifica sectiunea Referinte acoperisuri – https://www.lindab.ro/referinte/referinte-acoperisuri/

Vrei sa ne lasi o cerere de oferta? Intra pe www.lindabacoperisuri.ro si te sunam noi.