Acoperis in rate egale, cu dobanda zero

Pentru orice iti pregateste cerul, Lindab iti ofera acoperis cu DAE zero.

Sarbatorim 25 de ani de activitate in Romania, 25 de ani de profesionalism, dedicare, pasiune si solutii de cea mai buna calitate pentru tine. Si cum am putea sarbatori altfel, daca nu printr-o oferta avantajoasa, asa cum te-am obisnuit? In perioada 15 aprilie – 31 mai 2019, ai acoperis in rate cu DAE zero. Bucura-te de siguranta oferita de un acoperis durabil.

Ne imaginam ca esti in situatia in care intentionezi sa renovezi doar acoperisul casei sau esti deja in plin proces de construire si curand vei ajunge la etapa acoperisului. Indiferent de tipul de acoperis dorit si de costul acestuia, este sanatos sa te raportezi la aceasta cheltuiala ca si o investitie pe termen lung si foarte lung. Noi iti propunem sa alegi acoperisul care a trecut demult testul timpului si sa il achiti in rate egale, cu 0% dobanda. Platesti in timp si te bucuri de beneficiile Lindab pentru vreme indelungata. Tu si intreaga ta familie.

Sistemele de acoperis Lindab sunt sigure, estetice si mai ales durabile. Lindab iti ofera o gama variata de optiuni, iar specialistii nostri te pot ghida pe durata achizitiei pentru ca tu sa faci cele mai potrivite alegeri. Iar pentru montaj, ai la dispozitie serviciile a peste 2000 de montatori instruiti in cadrul Academiei Lindab.

Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta prietenoasa!

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433 sau scrie-ne la info@lindab.ro.

De 100 de anotimpuri, Lindab ramane sigur.