Atentie: Inselaciuni prin metoda acoperisul

Lindab atentioneaza clientii asupra unor practici de inselatorie initiatie de escroci care nu au nicio legatura cu producatorii seriosi de tigla metalica.

An de an, multi romani care au nevoie sa isi renoveze acoperisul cad in plasa unor infractori care ii atrag cu oferte de nerefuzat. Victimele sunt racolate de cele mai multe ori prin intermediul unor pliante sau prin vizite direct la fata locului, acestea fiind alese numai din categoria persoanelor de varsta a treia, din acest punct de vedere fiind vulnerabile. Insa imediat dupa inceperea lucrarii, situatia se schimba total, escrocii solicitand sume considerabil mai mari. Iar de aici, incep presiunile din partea acestora, astfel incat clientii ajung sa plateasca sume colosale pentru produse si servicii mediocre.

Da, intotdeauna vanam oferte speciale, reduceri si conditii mai bune atunci cand facem o achizitie, de orice natura ar fi. Insa este bine intotdeauna sa gandim de doua ori inainte sa luam o decizie importanta.

Cum se intampla cu teparii?
Cel mai la indemana este sa citesti din experienta lui Stan Patitu’, adica aici.

Ce poti face sa preintampini?
Verifica-i. Daca se prezinta drept dealeri, distributiori, parteneri sau reprezentanti de vanzari Lindab, poti face o verificare direct la Lindab.

Suna la 0744328433
Email la info@lindab.ro

Ce este important sa ai in vedere?
Spicuiri din cele intamplate altora:

  • Solicita contract atat pentru materiale, cat si pentru montajul acoperisului.
  • Fii atent sa fie mentionata in contract suma discutata.
  • Verifica firma cu care incheiati contract.
  • Nu da bani fara contract semnat de ambele parti.
  • Cere cartea de identitate a semnatarului contractului.
  • Fa poze oamenilor care muncesc pe acoperis.

Inselatorii prin metoda ACOPERISUL se intampla de ani buni, in toate colturile tarii. Marturie stau articolele de mai jos, din surse diferite.

Citeste si te cruceste ce se poate intampla atunci cand increderea se transforma in naivitate si se intalneste cu hotia la drumul mare.

Cu Lindab esti intotdeauna pe maini de incredere.