Cerere oferta acoperis

Te gandesti sa-ti construiesti o casa si vrei sa-ti faci o idee despre costului unui acoperis metalic? Esti intr-o etapa intermediara de construire a casei si ai nevoie de o estimare de cost pentru acoperis? Ai inceput lucrarile de renovare ale casei si intentionezi sa-ti schimbi acoperisul?
In oricare dintre situatii te-ai afla, completeaza formularul de mai jos si in scurt timp vei fi contactat de un reprezentant Lindab.
(Campurile marcate cu * sunt obligatorii pentru a putea sa te contactam).
  • Da
  • Nu


Potrivit notificarii inregistrate de LINDAB srl la ANSPDCP sub nr. 16244, in urma inregistrarii pe site-ul www.montatorilindab.ro, datele Dvs. sunt prelucrate de Lindab srl in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Transmiterea unei cereri de oferta la Lindab srl implica furnizarea tuturor datelor specificate; in caz contrar ne vom afla in imposibilitatea concretizarii ofertei solicitate. Inscrierea pe site reprezinta acceptul Dvs. ca datele personale sa fie prelucrate si folosite in activitatea de reclama, marketing si publicitate. Persoanelor inregistrate pe acest site le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001, respectiv dreptul la informare, dreptul la acces de date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.