Cineva umbla cu cioara vopsita

Lindab Darling SRL este o societate care NU are nicio legatura cu Lindab SRL, subsidiara Lindab Group in Romania. Lindab SRL efectueaza toate demersurile legale pentru protejarea bunului – nume comercial, care este exploatat fara drept de catre societatea cu nume compus mai sus mentionata.

Aproape toti cei care-si construiesc o casa sau fac lucrari de renovare a acoperisului au auzit de Lindab. Fie de la prietenii care au trecut prin aceasta experienta ceva mai devreme, de pe internet sau pur si simplu de la mesterii care afirma ca au montat cateva acoperisuri bune. Atunci cand vine vorba de acoperisuri numele si renumele Lindab revine in atentia celor interesati, Lindab reprezentand intotdeauna o optiune de achizitie cel putin interesanta.

De regula, Lindab atentioneaza clientii la produsele “tip Lindab”. Insa, cum se protejeaza clientii de inselaciunile facute de o firma, care are “Lindab” in denumire? Sa fie credibila sau nu?

Pentru ca a identificat deja cateva societati care se folosesc de marca Lindab pentru a insela clientii si le-a actionat in judecata pentru incetarea faptelor de concurenta neloiala, Lindab sfatuieste clientii sa fie intotdeauna precauti si sa faca o verificare a firmelor, pe care le reprezinta oamenii de vanzari cu care intra in contact. Atentie mare la modul de prezentare a produselor si serviciilor de catre Lindab Darling SRL, de natura a induce in eroare clientii, care au convingerea ca achizitioneaza produse Lindab de la o „reprezentanta Lindab”.

Cateva repere care sa ajute clientii sa identifice produse originale Lindab:

Elemente de identificare a produselor
http://www.lindab.com/ro/private/about-lindab/elemente%20de%20identificare%20ale%20produselor/pages/default.aspx

Certificate de garantie Lindab
http://www.lindab.com/ro/private/documentatie/constructii/garantii/pages/default.aspx

Registrul Comertului nu are cadrul legal pentru a impiedica inregistrarea unei firme care are marca inregistrata “Lindab” in componenta si nici nu reactioneaza la sesizari!

Cum verifici daca un reprezentant de vanzari sau o firma partenera Lindab este indreptatita sa vorbeasca in numele Lindab si comercializeaza produse originale Lindab?

Dai email la info@lindab.ro sau suni la 021 209 41 00.

Lista firme care inseala clientii, folosind “lindab” in denumirea firmei:

Lindab Darling, cu sediul social in Bucuresti
Home Expert Acoperisuri Lindab, cu sediul social in Bucuresti
Lindab International, cu sediul social in Bucuresti
Lindab Montaj Construct, cu sediul social in Bucuresti
Lindab Sisteme Complete, cu sediul social in Bucuresti

Marturia unui client inselat in 2020, care prefera sa ramana anonim:

Buna ziua.
Doresc sa fac o sesizare. Am contactat o firma ce se ocupa cu acoperisuri care spune ca tine de firma lindab (se numeste Lindab Darling). Mi-a efectuat reparatii/renovare acoperis.
Doresc sa va informez ca efectiv face firma dumneavoastra de ras, s-a comportar execrabil, sumele de bani platite au fost de 4 ori decat cele initiale.
Firma este din bucuresti si spune ca este asociata firmei dumneavoastra.
Vreau sa atrag atentia ca sunt niste sarlatani si oameni cu care eu nu voi mai colabora.

Reiteram ca Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile & industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit. ​Grupul Lindab are puncte de lucru in 31 de tari si un numar aproximativ de 5200 angajati.

Lindab Romania a urmat un traseu ascendent, pornind ca mica afacere la Cluj in 1994 si ajungand sa fie in prezent o companie cu peste 100 de angajati, jucator important pe piata de constructii autohtona. Sediul local este in Stefanestii de Jos, Ilfov, cu punct de lucru in Cluj si distributie la nivel national.

Atentie! Lindab e unul sigur.