Cu Lindab ai vacanta acoperita!

Siguranta si calitatea Lindab te acopera de orice griji. Poti fi linistit cand stii ca cerintele tale sunt satisfacute la cele mai inalte standarde si pe toata durata procesului de constructie sau renovare a acoperisului, primesti asistenta specializata de la profesionisti instruiti si dedicati efortului depus, pentru ca tu sa beneficiezi de garantia Lindab!
Plus de asta, pentru sistemele complete de acoperis de minimum 140 mp, incluse in promotie si cumparate in perioada 1 – 31 mai primesti automat un troler pentru vacanta! Produsele Lindab incluse in oferta lunii mai sunt enumerate mai jos: 
• Tigla metalica Nordic 400 – culori maro, rosu inchis, caramiziu, gri inchis si negru, in toate acoperirile, grosime tabla 0.5 mm.
• Tigla metalica Skane – culori maro, rosu inchis, caramiziu, gri inchis si negru, in toate acoperirile, grosime tabla 0.5 mm.
• Acoperis faltuit SRP Click sau SRMax – culori maro, rosu inchis, caramiziu, gri inchis si negru, in toate acoperirile, grosime tabla 0.5 mm.
• Tigla metalica Skane, Prima si elemente de tinichigerie sau tabla plana – culoare caramiziu, cu acoperire PE, grosime tabla 0.48 mm
• Tigla metalica cu granule minerale Roca Rustica (culoarea teak si cappucino), Roca Serena (culoare garnet si teak), Roca Toscana (culoare desert rose) si Roca Madera (culoare chestnut).
Acoperisul este completat de sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline – acoperire HBPE sau Lindab Craft – acoperire PREM.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 01 – 31 mai, prin reteaua de parteneri Lindab. 
Sistemele de acoperis Lindab sunt sigure, estetice si mai ales durabile. Lindab iti ofera o gama variata de optiuni iar specialistii nostri te pot ghida pe durata achizitiei pentru ca tu sa faci cele mai potrivite alegeri. Iar pentru montaj, ai la dispozitie serviciile a peste 2000 de montatori instruiti in cadrul Academiei Lindab.
Pentru durabilitatea constructiei si protectia caminului tau, alege un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta prietenoasa!
Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.