Cu Lindab mergi la sigur!

Doresti sa fii sigur ca produsele pe care le-ai achizitionat sunt marca Lindab? Nimic mai simplu!
Iata cateva informatii despre modul in care poti verifica daca materialele provin de la Lindab srl – unicul importator, producator si furnizor autorizat de solutii si sisteme Lindab din Romania.

In primul rand, remarcati modul in care sunt protejate materialele in momentul livrarii.
In marea lor majoritate, produsele Lindab (de dimensiuni medii sau mici) sunt ambalate in cutii de carton personalizate.

ambalaje personalizate

Tabla plana si elementele de tinichigerie (de exemplu, bordurile) sunt protejate cu o folie autoadeziva de plastic inscriptionata cu logo-ul Lindab.

folie autoadeziva

Daca, din diverse motive, materialele de protectie nu mai pot fi verificate, in functie de produs, exista alte modalitati de identificare.

Tiglele metalice, tabla cutata si profilele formate la rece sunt autentificate pe partea inferioara cu logo-ul Lindab si date privind lotul de fabricatie, printr-un procedeu de inscriptionare ink-jet.

incriptionare

Elementele sistemului de jgheaburi si burlane sunt prevazute cu etichete ce contin cod de bare si numele producatorului Lindab.

???????????????????????????????

Trei dintre elementele sistemului de jgheaburi si burlane (capac jgheab, piesa racord jgheab-burlan pentru jgheaburi semicirculare, bratara burlan pentru cui) sunt marcate prin embosare cu numele Lindab.

embosare

Folia speciala anticondens este de asemenea inscriptionata cu logo-ul Lindab.

folie anticondens

Profilele de etansare sunt inscriptionate cu logo-ul Lindab.

???????????????????????????????

Ati regasit vreunul dintre elementele prezentate mai sus? Va felicitam pentru ca ati ales un produs original Lindab!