Iubesti ❤️ Recomanzi 👍 Castigi 🎁

Pentru ca iubesti Lindab si iti face placere sa recomanzi Lindab, noi te rasplatim.

95% dintre clienti si-au exprimat dorinta de a recomanda altor persoane acoperisurile Lindab, in cadrul studiului anual pe care il derulam privind satisfactia clientilor care au achizitionat acoperisuri Lindab, in anul 2020. Si pentru ca toata lumea sa aiba de castigat, Lindab a pus la cale o campanie de recomandare.

Daca recomanzi…

Recomanda acoperisurile Lindab potentialilor cumparatori si primesti un card cadou care va fi incarcat cu 300 lei de fiecare data cand un client recomandat va achizitiona un acoperis Lindab in valoare de minimum 13000 lei. Identifica persoanele care au nevoie si intentioneaza sa cumpere un acoperis, vorbeste-le despre acoperisul Lindab, cel mai sigur de pe piata, etans, estetic si durabil si cere-le acordul pentru a putea fi contactati de catre un reprezentant Lindab.

!!! Nu uita sa completezi formularul de recomandare cu datele persoanei care are nevoie de acoperis, impreuna cu datele tale.

Campanie Recomanzi Lindab, castigi cu Lindab! (renoveazaculindab.ro)

Lindab va contacta persoana recomandata si ii va trimite o oferta personalizata, sigur cu o reducere speciala. Dupa ce clientul va cumpara un acoperis Lindab, tu vei primi acasa cardul cadou, incarcat cu suma de 300 lei, pe care il vei putea folosi pentru cumparaturi in reteaua magazinelor partenere.

Perioada de desfasurare a campaniei: 01.09.2021 – 31.03.2022.

Iubesti calitatea, recomanzi Lindab!

Detalii pe www.renoveazaculindab.ro

Pentru mai multe informatii, suna la 0744.328.433, trimite o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.