Lindab dovedeste ca ii pasa de zonele istorice ale Bucurestiului

Sustinem Catalog București, primul inventar complet al tuturor imobilelor initiat si realizat de ARCEN, Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate

Mergem intotdeauna pe principiul ca atitudinea proactiva ar trebui sa primeze in fata celei reactive. Ne pasa de comunitatea in care ne desfasuram activitatea, ne pasa de oameni si de constructiile care le sunt fie birouri, fie camine.

Ne implicam in mod activ in educarea oamenilor pentru alegeri corecte in sfera acoperisurilor si fatadelor cladirilor. Suntem transparenti si oferim consultanta comerciala si tehnica pentru ca decizia potentialilor clienti sa fie luata in cunostinta de cauza. Suntem intru totul de acord ca legislatia in Romania fie este precara, fie este mai putin aplicata.

Aducem felicitari ARCEN pentru eforturile depuse in realizarea primului inventar complet al tuturor imobilelor din cele 98 de zone protejate ale Capitalei, prima si singura baza de date cu starea tuturor constructiilor din centrul Bucurestiului.

Pe langa inventariere, proiectul include si realizare unor caiete de bune practici pentru fiecare zona istorica protejata. Caietele sunt de fapt instrumente pentru deschiderea dialogului intra specialisti (in acoperisuri – Lindab) si locuitori.

Mai multe despre acest proiect, poti citi pe https://catalogbucuresti.info/cb/

Tu vrei sa stii ce solutii pentru renovarea acoperisului recomanda Lindab? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta​ sau scrie-ne la info@lindab.ro.