Lindab iti acopera cheltuiala.

Pana pe 31 mai, cumpara un sistem complet de acoperis Lindab din promotie  si intri automat in tragerea la sorti pentru returnarea banilor cheltuiti pe acoperis. Mai mult, primesti garantat o masina de curatat cu inalta presiune Bosch AQT 33-11!

Un sistem de acoperis Lindab este o investitie, nu o cheltuiala inutila. Pentru ca doar acoperisurile marca Lindab si montajul profesionist garanteaza siguranta unui camin pregatit sa faca fata trecerii timpului.
Intarim aceasta promisiune cu o promotie care are grija de tine si de bugetul tau. La achizitia unui sistem de acoperis Lindab, primesti garantat un cadou (masina de curatat) si intri in tragerea la sorti pentru recuperarea investitiei. Tragerea la sorti va avea loc in data de 6 iunie 2017!
Produsele care fac obiectul campanie Lindab sunt: 
– Tigla metalica Nordic 400, cu culori cu acoperire PE, MATT sau HBPE, Skane si Prima in culori cu acoperire PE, toate cu grosimea de 0.50 mm. 
Tabla cu falt mecanic SRP Click sau SRMaxin culori cu acoperire PE, MATT sau HBPE si grosimea de 0.50 mm.
Tigla metalica SkanePrima, tabla cu falt mecanic SRP Click (ND) sau SRMax (ND) in culorile rosu inchis, maro, caramiziu si silver metalic, toate cu acoperire PE si grosimea de 0,48mm.
Tigla metalica cu acoperire granulata Roca Toscana (terra cotta, cardinale), Roca Rustica (garnet, antracite, teak, tile red, cappucino), Roca Serena (garnet, teak).
Se considera sistem complet de acoperis, cu conditia sa aiba incluse accesoriile aferente acoperisului si sistemul de jgheaburi si burlane Rainline, acoperire HBPE sau Craft, acoperire PREM sau Magestic.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 3 aprilie – 31 mai 2017, prin reteaua de parteneri Lindab.
Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.
Regulamentul campaniei este disponibil AICI.