Lindab iti garanteaza calitatea si premiile!

Pentru ca unul dintre cele mai importante lucruri pentru noi este calitatea, am ales sa iti oferim un premiu pe masura. Pana pe 30 Aprilie, la cumpararea unui sistem complet de acoperis Lindab, castigi pe loc, fara tragere la sorti o masina de curatat cu presiune Bosch.

Experienta internationala de peste 60 de ani si prezenta pe piata romaneasca din 1994 reprezinta garantia calitatii Lindab. Am ales sa nu facem compromisuri si am invatat de la clientii nostri ca cel mai important lucru pe care il avem de facut este garantarea unui serviciu, dar si al unui produs exemplar si durabil: acoperisul Lindab.

Alege siguranta, durabilitatea si un montaj de calitate. Protejeaza-ti caminul cu acoperisurile Lindab, dintr-o gama larga de profile, culori si acoperire.

In perioada 01 martie – 30 aprilie 2018, primesti GRATUIT o masina de curatat cu presiune Bosch la achizitia unui sistem complet de acoperis Lindab de minim 120 mp, dintre cele enumerate mai jos:

  • Tigla metalica Nordic 400 – culori maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE, MATT sau HBPE, grosime tabla 0.5 mm.
  • Tigla metalica Skane, Prima – culori maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE sau MATT, grosime tabla 0.5 mm.
  • Acoperis faltuit SRP Click sau SRMax – culori maro, rosu inchis si caramiziu, cu acoperire PE sau MATT, grosime tabla 0.5 mm.
  • Tigla metalica Skane, Prima si elemente de tinichigerie sau tabla plana – culoare caramiziu, cu acoperire PE, grosime tabla 0.48 mm
  • Tigla metalica cu granule minerale Roca Serena (culoare teak), Roca Toscana (culoare desert rose) si Roca Madera (culoare antracit)
  • Acoperisul este completat de sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline – acoperire HBPE sau Lindab Craft – acoperire PREM sau Lindab Majestic.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil in perioada 1 martie – 30 aprilie 2018 , prin reteaua de parteneri Lindab.

Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744 328 433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.