Lindab – premiu Euro Constructii

 

Lindab primeste recunoastere publica pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia deosebita adusa la dezvoltarea pietei de constructii si instalatii din Romania.

Marti, 24 mai 2016, in cadrul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, Lindab a primit trofeul Euro Constructii la categoria Sustenabilitate & CSR.

“La modul general, inregistram succese pe mai multe planuri in activitatea de zi cu zi, insa nu avem timp sa le apreciem ca atare si sa ne bucuram pe masura. In consecinta, salutam initiativele in care entitati obiective analizeaza jucatorii din piata constructiilor si aloca resurse pentru clasificarea si premierea acestora.

Facand referire strict la Conferinta Euro Constructii, distinctia primita ne obliga si ne onoreaza in aceeasi masura, fiind al IV-lea an consecutiv in care trofeul Euro Constructii ajunge in vitrina Lindab.

Multumiri organizatorilor si felicitari tuturor companiilor premiate!”, a declarat Camelia Popescu, Manager Marketing&Comunicare.