Recomanzi Lindab, castigi cu Lindab

97% dintre clientii care au cumparat acoperisuri Lindab le-ar recomanda si altora, pentru ca sunt pur si simplu multumiti de alegerea facuta. Recomanda si tu Lindab si poti castiga un card cadou in valoare de 300 lei.

Ai cumparat un acoperis Lindab si esti multumit de experienta pe care ai avut-o in timpul achizitiei? Ai auzit de acoperisurile Lindab care sunt vandute in Romania de peste 25 de ani si esti convins ca au trecut astfel testul timpului?

Recomanda acoperisurile Lindab unui potential cumparator si, pentru fiecare client recomandat care achizitioneaza un acoperis Lindab, in valoare de minimum 9000 de lei, primesti un card cadou de 300 de lei.

Cardul este reincarcabil, valabil 3 ani si poate fi folosit intr-o retea de 6500 magazine din Romania.

Intra pe http://www.renoveazaculindab.ro/recomanzi-lindab, completeaza informatiile necesare si te anuntam daca ai intrat in campanie. Cu cat recomanzi mai multi clienti, cu atat sansele tale cresc.

Sistemele de acoperis Lindab sunt sigure, estetice si mai ales durabile. Lindab ofera o gama variata de optiuni, iar specialistii te ghideaza pe toata durata achizitiei pentru cele mai potrivite alegeri. Iar pentru montaj, Lindab pune la dispozitie serviciile a peste 2000 de montatori instruiti in cadrul Academiei Lindab.

Recomanda un acoperis de calitate Lindab, montat de profesionisti, acum cu o oferta excelenta.

Campania este valabila in perioada 16 septembrie 2019 – 31 ianuarie 2020.