Alege sistemul complet de invelitoare

Acoperisul casei tale are rolul de a proteja cladirea impotriva fenomenelor meteorologice normale sau severe cum ar fi ploaie, zapada, vant, actiunea directa a radiatiilor solare. Ca element constructiv, acoperisul trebuie sa asigure protectie la variatiile mari de temperatura, zgomot, infiltratii cu apa. Mai mult decat atat, el trebuie sa fie elegant si compatibil cu cladirea in ansamblu.

Pentru a respecta aceste criterii iti recomandam sa soliciti oferta pentru un sistem complet de invelitoare indiferent de tipul acestuia.

Din ce este format un sistem complet de invelitoare? 

Necesarul de materiale pentru acoperis este compus din: tabla profilata in functie de profilul ales, cu elementele de tinichigerie aferente, tabla plana in coli, elemente de fixare, profile de etansare, folie anticondens, elemente speciale pentru ventilarea sarpantei sau exhaustari interioare, sisteme de protectie (opritori de zapada, scari exterioare, pasarele destinate lucrarilor de intretinere a echipamentelor instalate pe acoperis) si nu in ultimul rand sistemul de scurgere format din jgheaburi, burlane, accesorii aferente, sisteme de degivrare profesionale.

Toate aceste componente se pot armoniza intr-un sistem complet de acoperis personalizat pentru casa ta. Din pachetul prezentat mai sus, agentii de vanzari Lindab intocmesc necesarul de material astfel incat sa ai garantia unui acoperis de durata.

Un rol esential in definitivarea etapei de realizarea acoperisului il are montajul.

AICI ai posibilitatea sa selectezi un montator de tigle metalice legitimat de Lindab. In procesul de evaluare, acesta a demonstrat ca are cunostintele teoretice necesare si abilitatile practice pentru a monta un sistem de invelitoare complet conform documentatiilor tehnice Lindab. Majoritatea montatorilor legitimati de Lindab fac parte din echipele de montaj ale partenerilor nostri.

Experienta a demonstrat ca in situatiile in care se fac compromisuri la achizitia / montajul unui sistem de invelitoare, efectele neplacute apar inevitabil in exploatarea imobilului.