Suruburi de fixare GRATUITE

Lunile de vara ale lui 2018 ne-au aratat ca in Romania conditiile atmosferice se pot schimba semnificativ de la o zi la alta, iar fenomenele atmosferice cu ploi si vanturi puternice sunt tot mai dese in toate regiunile tarii. Vazute ca simple accesorii, suruburile de fixare Lindab isi dovedesc utilitatea si rezistenta exact in conditiile mentionate mai sus. Iti poti imagina cum ar fi sa ti se distruga acoperisul in care ai investit poate ultimele tale economii?

In perioada 09 – 31 august 2018, primesti GRATUIT SURUBURILE DE FIXARE pentru orice sistem complet de acoperis* Lindab achitionat.
Poti alege dintre:
• profilele de tigla metalica Nordic 400, Skane, Prima 35, Prima 40 sau LTM300
• profilele de tabla cu falt mecanic SRP Click
• profilele de tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca

Orice ai aleg, noi ne tinem promisiunea. Singura conditie este ca acoperisul tau sa masoare minim 120 mp.

Oferta este valabila in limita stocului disponibil, pana la 31 august, prin reteaua de parteneri Lindab.

Parte integranta a unui sistem de acoperis, suruburile sunt disponibile in nuante care se potrivesc cu acoperisul ales de tine, ceea ce inseamna sa rezultatul final va fi functional si estetic deopotriva.

Cu ajutorul suruburilor de fixare Lindab acoperisul tau ramane in stare perfecta in fata acestor fenomene atipice!
Vrei mai multe informatii? Suna-ne la 0744.328.433, trimite-ne o cerere de oferta sau scrie-ne la info@lindab.ro.

sistem complet de acoperis* = Tigla Metalica, tigla metalica cu granule minerale, tabla cu falt mecanic + elemente fixare + elemente de tinichigerie (sau tabla plana) + sistem de jgheaburi si burlane Lindab Rainline sau Lindab Craft