Termeni si Conditii

Prin accesarea paginilor web de pe www.montatorilindab.ro sunteti de acord cu urmatorii termeni. Daca nu sunteti de acord cu termenii urmatori, va rugam va rugam sa parasiti acest site.
Continutul paginilor www.montatorilindab.ro beneficiaza de drepturile de autor LINDAB. Orice alte drepturi care nu sunt alocate aici sunt rezervate. Este interzisa reproducerea, transferul, distributia si stocarea tuturor continuturilor sau a unor parti ale acestora, in orice forma fara permisiunea prealabila scrisa a companiei LINDAB cu exceptia concordantei cu urmatorii termeni.

LINDAB isi da consimtamantul ca dumneavoastra sa accesati paginile web pe computer si sa printati copii ale continutului doar pentru uz personal si nu pentru redistribuire – doar daca nu aveti consimtamantul scris al companiei LINDAB.

Documentele individuale in paginile web de www.montatorilindab.ro pot fi subiectul unor termeni aditionali indicati in respectivele documente.

Toate numele, logo-urile si marcile sunt proprietatea LINDAB, ale asociatilor ei, ale companiilor afiliate si ale partenerilor. Numele marcilor LINDAB pot fi utilizate numai cu acordul dat de Declaratia Legala sau cu permisiunea prealabila de la LINDAB. Pentru folosirea marcilor LINDAB pentru publicitatea si promovarea produselor LINDAB este necesara declaratia cuvenita.
Folosirea acestui site si a continutului lui este permisa pentru uz privat, non-comercial. Utilizarea unor imprimari sau a unor documente clasificate ca fiind publice este permisa in comunicarile publice daca este precizata sursa informatiei.

Acest site si informatiile pe care le contine sunt furnizate ca fiind un avantaj pentru dvs. Continuturile paginilor web de pe www.montatorilindab.ro sunt puse la dispozitia dvs. ca baze “dupa cum este” (‘as is’) si “dispoibil” (‘as available’). LINDAB nu garanteaza ca aceste pagini nu vor fi intrerupte sau nu vor avea greseli independenta de vointa noastra. LINDAB isi rezerva drepturile sa corecteze paginile sau sa retraga accesul la ele in orice moment. Nu se ofera nici o garantie asupra valabilitatii, acuratetei, increderii sau continutului acestor pagini, de orice natura, in mod expres sau dedusa, incluzand garantii de titlu nelimitate sau garantii presupuse sau incalcate legate de aspectul comercial pentru un scop anume. LINDAB nu este raspunzatoare pentru incidentele directe sau indirecte, pagube speciale sau consecvente, pentru pierderea profiturilor sau intreruperea afacerilor care a rezultat din posibilitatea sau imposibilitatea de a utiliza acest serviciu, chiar daca LINDAB a fost anuntata de posibilitatea producerii unor astfel de pagube. Unele jurisdictii nu permit excluderea anumitor garantii sau limitarea raspunderii, astfel ca limitarile sau excluderile mentionate mai sus pot fi neaplicabile in cazul dvs. In acest caz, raspunderea LINDAB ar fi limitata in conditiile permise de lege.

Orice material, informatie sau comunicare pe care o transmiteti sau o plasati pe acest site va fi considerata non-confidentiala, irevocabila, nu va fi exclusiva, va fi insusita in mod gratuit, deplin autorizata si ca neavand un anumit proprietar. LINDAB nu va avea obligatii in ceea ce priveste comunicarea. LINDAB va putea dezvalui, copia, distribui, incorpora si/sau folosi in alt mod comunicarile, impreuna cu informatii, imagini, sunete, text si alte lucruri cuprinse aici, pentru orice scopuri comerciale sau non-comerciale. In cazul in care puneti la dispozitia site-ului sau a companiei LINDAB (prin orice mijloace) date personale, consimtiti pe aceasta cale ca LINDAB sa le foloseasca in scopul evaluarii informatiilor dvs. sau a produselor si serviciilor LINDAB existente pe piata, inclusiv a dreptului de transfer al informatiilor catre tari terte si totodata sa le amplaseze pe internet. In conformitate cu legile romanesti in vigoare, LINDAB va fi responsabila pentru procesarea unor astfel de informatii personale si va puteti adresa companiei LINDAB in cazul unor date incorecte sau a altor probleme legate de informatiile personale.

Pentru facilitarea accesului dvs, LINDAB poate include diferite legaturi catre alte site-uri pe internet, care sunt detinute sau folosite de terte parti. Prin conexiunea cu o terta parte, veti revizui si veti fi de acord cu modul de utilizare al regulilor site-ului inainte de a folosi un astfel de site. De asemenea sunteti de acord ca LINDAB nu detine controlul asupra continutului acelui site si nu-si poate asuma responsabilitatea pentru materialele create sau publicate de astfel de site-uri ale unor terte parti. In plus, o legatura catre un site care nu apartine companiei LINDAB nu implica faptul ca LINDAB gireaza site-ul sau produsele si serviciile oferite de respectivul site.

LINDAB nu revizuieste si nici nu poate corecta continutul expus de utilizatori pe site-urile lor si nu este responsabila pentru continutul lor. Ramane la latitudinea LINDAB sa indeparteze orice continut expus de utilizatori.
In orice moment LINDAB poate revizui acesti termeni prin actualizarea acestei expuneri. In deplina discretie, LINDAB isi rezerva dreptul de a (1) schimba aceasta Informare Legala; (2) monitoriza si indeparta expunerile; si/sau (3) de a intrerupe valabilitatea site-ului in orice moment si fara anuntare prealabila.
Daca orice termen, conditie sau clauza a acestei Informari Legale se dovedeste a fi in afara legii, incorecta sau ineficace sau, din orice alt motiv fortata, validitatea si aplicabilitatea termenilor ramasi, conditiile si dispozitiile nu vor fi afectate sau deteriorate sub nici o forma.